Mega Moolah

Iets wat u zeker eens moet proberen is met de Mega Moolah gokken. Dit is een progressieve gokkast waarmee u echt grote prijzen in de wacht kunt slepen. Zo kunt u zelfs de Mega Moolah jackpot winnen, die tot in de miljoenen kan oplopen! De prijzen die u kunt winnen lopen op van 10 euro tot wel 5 miljoen euro. In veel gevallen kun je gratis online spelen.

De Mega Moolah jackpot slot is willekeurig geactiveerd op het extra scherm. Hier zijn vier verschillende rollen te zien, die elk voor een andere jackpot staan. Wanneer het van een van de rollen is geactiveerd, en als iemand een van deze jackpots wint, word de jackpot in kwestie teruggezet naar de basiswaarde. De basiswaarden zijn 10 euro voor de Mini rol, 100 euro voor de Minor rol, 10.000 euro voor de Major, en maar liefst 1 miljoen euro voor de Mega. Met de Mega Moolah gokken kunt u dus enorme prijzen winnen!

Het is aan te raden om de speciale symbolen in te gaten te houden tijdens het Mega Moolah gokken. Er is het symbool van een aap, waarmee u wincombinaties kunt afmaken. En als u drie van deze symbolen op een rijtje krijgt, kunt u gratis een bonusspel beginnen, waarmee u veel geld kunt winnen. Als het bonus spel begint krijgt u vijftien extra draairondes voor het Mega Moolah gokken. Tijdens deze extra vijftien rondes wordt de door u gemaakte winst verdriedubbeld. En als u tijdens deze extra draairondes opnieuw drie aapsymbolen krijgt, begint weer een nieuwe gratis bonus ronde.

Een ander speciaal symbool is de leeuw. Hiermee kan een winnende combinatie worden afgemaakt met elke symbolenset. U kunt gebruik maken van het leeuwensymbool om uw winsten te verhogen, door deze als een verdubbelaar in te zetten. Met deze speciale combinaties en symbolen kunt u echt grote prijzen winnen! Al met al is de Mega Moolah een van de meest winstgevende gokkasten op het internet.